Stencyl 3.4.0 is now out. Get it now!

Malaika Princess : The game [PERFORMANCE HELP NEEDED ]

airman4

  • Posts: 836
Thankies kramergames

I'm working on another public beta!
Will be up soon

airman4

  • Posts: 836
Hi guys
I made yesterday a crazy thing
My game when i test for some reasons goes from 15 to 20 fps on windows 10 normal mode
I restarted after trying to delete an antivirus on safemode to do so
and then i decided to try my game there on safe mode and lmao

It worked really fine , like better _> 50/60 fps !

Here is the windows normal mode
https://www.youtube.com/watch?v=WqyWvPj_Pz8

less fps as you can see

Do any people have that ?
Safe mode better performance ?

I'm currently running and trying to clean my pc , it seems i have a ton of dumb processes running out and dragging it down

I will also release a beta and will be sure how the fps performance turns out

airman4

  • Posts: 836
https://www.youtube.com/watch?v=ZcZr6b4Z1IM&feature=youtu.be

My game now runs at 60 fps
III and others like merak i think  who got 60 fps with my previous build , i get now why !
My laptop was configured on Power save economic options OMG !
If you do this , flash games will lag , at least on my home
Again , if you have trouble , go on power Normal or better , not power save

airman4

  • Posts: 836
https://www.youtube.com/watch?v=Z7Om0uOOETA&feature=youtu.be

The game still runs well but oh wait still have this bug sometimes
In the end for the bug

I'm still looking in my scene behaviors what i did wrong , i hate this kind of error , very difficult to find out

airman4

  • Posts: 836
https://www.youtube.com/watch?v=c9veaZzFJ64

I caught a bug impossible to explain with words lol*
Merrak with playing my last build never got it

It might be my  comp or my stencyl installation
Is there something to know with the options of settings advanced ?
Openfl legacy is ON

airman4

  • Posts: 836
New beta link
https://www.dropbox.com/s/mu971lx3aeajz2q/malaika%20beta%2002.swf?dl=0

I still have the error
cant use properly hxscout so i'm finding another similar debugger to help me  get rid of this annoying bug