Problems with testads...

gecenab

  • Posts: 31
I'm trying to set up ads for my project, I have already followed the tutorial on Stencylpedia but I still can't see ads when I'm running the game.

Testads are enabled but they won't show... Any one went through he same? Did anyone solve this? Help plz!!!

Ephoria

  • Posts: 37
Can you show me your ads block ?


Follow me on twiter : https://twitter.com/_Ephoria

gecenab

  • Posts: 31
So the main idea is to show an ad every 5 plays... (although code says 3, still need to change it).

Initialize block at the beginning of the game, on menu scene. Then on the game over scene load the ad and show it if the playcounter attribute contains a multiple of 5.

Thanks for your help!!!

Ephoria

  • Posts: 37
Your app ID seems strange to me. But it's not the problem I thinks.
Your initialize is not in the same block, I think the problem probably comes from here.


Follow me on twiter : https://twitter.com/_Ephoria

colburt187

  • *
  • Posts: 2334
Yeah your app ID shouldn't have those spaces in it, did you copy paste from admob? also I think the app id is the one with the /. the other one goes in the settings.

You should only have to initialise once in the first scene, not every time.

gecenab

  • Posts: 31
Your app ID seems strange to me. But it's not the problem I thinks.
Your initialize is not in the same block, I think the problem probably comes from here.

Thanks for the example code. I'll try some other ideas on mine. I think using the initialise block every time could cause performance issues, is this right?

Yeah your app ID shouldn't have those spaces in it, did you copy paste from admob? also I think the app id is the one with the /. the other one goes in the settings.

You should only have to initialise once in the first scene, not every time.
I'm trying to initialise only once, as soon as possible on the game as the tutorial instructed. I used the first ID that admob gave me on setting up my account as my app ID. Is that fine?

colburt187

  • *
  • Posts: 2334
Your ID looks wrong, it should look the one in the example Ephoria posted. You should also have 2 numbers, one with the / and one with a ~

The one with the ~ goes in stencyl settings the belive.

gecenab

  • Posts: 31
These are the codes I get...

colburt187

  • *
  • Posts: 2334
Try switching the locations, the number with the / in the code block etc

RozekEnhance

  • Posts: 46
One thing that may help you out is to use Enhance to implement Admob.
You do not have to deal with coding issues when using Enhance.  Its quick and simple.

For more information, follow this link : https://goo.gl/ZK5td2


« Last Edit: February 09, 2018, 09:10:11 am by RozekEnhance »