Bug Issue: Adding a single tile uses wrong collision setting


Pages: 1

Luyren

  • Master Stencyler
  • *
January 16, 2018, 11:22:16 am
b9703, happens on Windows Export and Flash

If you add one single tile to the scene and test game, it uses a different collision bound than the one it is set to. In the sample game, the tileset has only one tile with a square collision bound. If I place a single one, it sets randomly to one of the triangles.

It doesn't happen by adding in pairs (click, drag the mouse to add another and release), but if you click to add one tile, then click again to add another beside it, the last one will have one of the triangle collision bounds.
« Last Edit: January 16, 2018, 11:24:11 am by Luyren »


New attachment added by Luyren - January 16, 2018, 11:23:26 am


New attachment added by Luyren - January 16, 2018, 11:23:57 am


Issue updated by Justin - February 01, 2018, 10:34:06 am
  • Tags added: 3.5 HP


Issue updated by Justin - February 12, 2018, 06:42:58 pm
  • Issue Assigned from (none) to Justin


Justin

  • Master Stencyler
  • *
February 13, 2018, 04:38:40 am
Fixed in b9722.
  • Status changed from New to Resolved
  • Tags removed: 3.5 HP


Luyren

  • Master Stencyler
  • *
February 13, 2018, 04:54:58 pm
Fix confirmed on all desktop platforms.


Pages: 1

Details

  • Reported
    January 16, 2018, 11:22:16 am
  • Updated
    February 13, 2018, 04:54:58 pm

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Resolved
  • Priority
    Normal
  • Version
    3.5.0 beta 1
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    Justin
  • Category
    Compiling/Testing Games

Tags


Attachments

* Raycast Prototype.stencyl (785.65 kB - downloaded 15 times.)

* image example.png (12.99 kB, 642x507 - viewed 32 times.)