Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Essere Caprino

Pages: 1
1
Ask a Question / Re: My audio behaves in a strange way
« on: January 25, 2013, 11:55:38 am »
I tried readding the sounds for three-four times already but the problem persists.

2
Ask a Question / My audio behaves in a strange way
« on: January 25, 2013, 11:07:10 am »
While compiling my game I get the "90% memory usage" error. When I open the compiled file everything works well except audio. Some sound effects and one of the background musics doesn't work and the other background musics loops only the first 3 seconds of their duration.
If I cut some pieces of my game the "90% memory usage" error disappear, but the audio keeps not working. I posted the logs, I hope they'll be useful.
Please help me, I have been working on my game for 8 month and I don't want to lose everything now.

3
Old Bugs (1.x/2.x) / My audio behaves in a strange way
« on: January 24, 2013, 12:45:57 pm »
While compiling my game I get the "90% memory usage" error. When I open the compiled file everything works well except audio. Some sound effects and one of the background musics doesn't work and the other background musics loops only the first 3 seconds of their duration.
If I cut some pieces of my game the "90% memory usage" error disappear, but the audio keeps not working. I posted the logs, I hope they'll be useful.
Please help me, I have been working on my game for 8 month and I don't want to lose everything now.

Pages: 1