Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - invinceableian

Pages: 1
1
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 09, 2011, 12:04:10 pm »
Yeah, I uninstalled and reinstalled it three times and it didn't help.

But it works now, so I'm happy. :)

2
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 08, 2011, 01:37:59 pm »
I replaced them and it worked! :D Thanks!

3
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 08, 2011, 08:36:20 am »
Well, I reupgraded and nothing changed. I think if you could send me those language files like you suggested?

4
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 07, 2011, 06:05:54 am »
I put it in there... and nothing changed.

5
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 06, 2011, 10:51:09 am »
Here's a screen shot of all the files that are in the English folder... I'm not sure if this is what you were talking about but here.

6
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 05, 2011, 10:38:22 am »
Ok thanks... here are the logs.

7
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 03, 2011, 07:21:03 pm »
But I can't see any of the menu items... can you tell me if it's menu item 1,2,3, or 4? (1 being at the top... 4 being at the bottom)

8
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 03, 2011, 11:27:23 am »
How would I do that?

There is a language directory... and it's already set to English... I tried changing it to a different language and it still had the same problem.

Me and my Dad tried running it as a admin, but nothing changed.

9
Old Bugs (1.x/2.x) / Re: <MISSING STRING>
« on: July 01, 2011, 10:12:27 am »
Yeah I'm running StencylWorks in english...

Well it works up until it updates, then it messes it up. :(

I tried moving the directory to C:/ just now, but it didn't help. Is there anything else I can do??

10
Old Bugs (1.x/2.x) / <MISSING STRING>
« on: July 01, 2011, 08:29:35 am »
Look... I don't know if anyone else is experiencing this problem.. but every time I open StencylWorks It just replaces every item with <MISSING STRING> (with the exception of game titles)

I have already uninstalled and reinstalled StencylWorks three times but I always have the same error. HELP!

Pages: 1