Bug Issue: When opening,it says contains special characters like ( or )


Pages: 1

Jackblue

  • Junior Stencyler
October 26, 2015, 11:40:16 am
I know it says that I need to move it ,but where because it is already in the applications folder.


Jackblue

  • Junior Stencyler
October 26, 2015, 11:42:01 am
It also states that there may be complications compiling it when doing "Test Game".


Justin

  • Master Stencyler
  • *
October 26, 2015, 01:31:17 pm
Which OS are you running on? This has never been a problem for me on Windows, but it caused issues when I tested on Mac and Linux. If you can do "test game" and everything works fine, then you can disregard the message.


Jackblue

  • Junior Stencyler
October 26, 2015, 02:53:01 pm
Everything works fine for the drop block game that was a scene from the test examples however when I tried to do the crash course it just won't run as I have now updated to stencyl 3.4.0 beta.


Jackblue

  • Junior Stencyler
October 26, 2015, 02:53:33 pm
The OS is OS X Yosemite


Justin

  • Master Stencyler
  • *
October 26, 2015, 02:55:30 pm
You'll have to provide logs so we can determine if the issue is actually the ( or) in the install path, or a different problem for the crash course.


Jackblue

  • Junior Stencyler
October 26, 2015, 03:06:36 pm
Ok I'll put in the logs now


New attachment added by Jackblue - October 26, 2015, 03:07:42 pm


Justin

  • Master Stencyler
  • *
October 26, 2015, 03:49:51 pm
Code: [Select]
java.io.FileNotFoundException: Source '/Users/jesushernandez18/stencylworks/games/Crash Course Game/scenes/1.scn' does not existIt says 1.scn doesn't exist. Do you have two scenes? It can't read the second one.


This has nothing do with the ( or ) problem. If you just rename the Stencyl application folder to get rid of the parenthesis it will stop the warning from showing up.
« Last Edit: October 26, 2015, 03:51:06 pm by Justin »


Jackblue

  • Junior Stencyler
October 27, 2015, 08:25:41 am
Ok well I am fine now there was something just wrong with that odd game so I deleted it and remade it which the remade one is now working.


Issue updated by Justin - October 27, 2015, 09:00:26 am
  • Status changed from New to Closed


Pages: 1

Details

  • Reported
    October 26, 2015, 11:40:16 am
  • Updated
    October 27, 2015, 09:00:26 am

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Closed
  • Priority
    Normal
  • Version
    3.4.0 beta
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    (none)
  • Category
    (none)

Tags


Attachments

* Crash Course Logs.zip (38.77 kB - downloaded 29 times.)