Bug Issue: An ActionScript error has occured


Pages: 1

student5115

  • Subscriber - Stencyl Studio
  • *
April 10, 2019, 04:29:48 pm
When testing project files from your stencyl-education-kit-1.0 using Stencyl 4.0.1 Build 10300 on Windows 10 x64 machine:

Error message from Adobe Flash Player window:

An ActionScript error has occured:

[lime.utils.Assets] ERROR: There is no IMAGE asset with an ID of "assets/graphics/3x/tileset-31.png"
   at lime.utils::Log$/error()
   at lime.utils::Assets$/getAsset()
   at lime.utils::Assets$/getImage()
   at openfl.utils::Assets$/getBitmapData()
   at com.stencyl.utils::Assets$/getBitmapData()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\utils\Assets.hx:28]
   at com.stencyl.models.scene::Tileset/loadGraphics()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\models\scene\Tileset.hx:138]
   at com.stencyl.io::TilesetReader/read()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\io\TilesetReader.hx:49]
   at com.stencyl::Data/readResource()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\Data.hx:272]
   at com.stencyl::Data/loadResourceFromMbs()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\Data.hx:216]
   at com.stencyl.utils::LazyIntMap/get()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\utils\LazyIntMap.hx:51]
   at com.stencyl.models::Scene/readRawLayer()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\models\Scene.hx:553]
   at com.stencyl.models::Scene/readRawLayers()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\models\Scene.hx:510]
   at com.stencyl.models::Scene/load()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\models\Scene.hx:143]
   at com.stencyl::Engine/loadScene()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\Engine.hx:996]
   at com.stencyl::Engine/begin()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\Engine.hx:944]
   at com.stencyl::Engine()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\com\stencyl\Engine.hx:733]
   at Universal/preloaderComplete()[C:\Program Files (x86)\Stencyl\plaf\haxe\lib\stencyl\1,00\Universal.hx:408]
   at lime.app::_Event_Void_Void/dispatch()
   at scripts::StencylPreloader/unload()[C:\Users\jeff-admin\AppData\Roaming\Stencyl\stencylworks\games-generated\project2\Source\scripts\StencylPreloader.hx:340]
   at scripts::StencylPreloader/onLoaded()[C:\Users\jeff-admin\AppData\Roaming\Stencyl\stencylworks\games-generated\project2\Source\scripts\StencylPreloader.hx:309]
   at lime.app::_Event_Void_Void/dispatch()
   at lime.utils::Preloader/start()
   at lime.utils::Preloader/updateProgress()
   at lime.utils::Preloader/current_onEnter()

Any resolution on this issue pls - thanks


Justin

  • Master Stencyler
  • *
June 27, 2019, 11:06:02 pm
The project had a configuration issue. Project scales had 3x disabled, but web scales (used by flash) had 3x enabled. I've updated Stencyl to ensure that that misconfiguration is fixed when the project is opened in b10393.
  • Status changed from New to Resolved
  • Issue Assigned from (none) to Justin


Pages: 1

Details

  • Reported
    April 10, 2019, 04:29:48 pm
  • Updated
    June 27, 2019, 11:06:02 pm

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Resolved
  • Priority
    Normal
  • Version
    (none)
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    Justin
  • Category
    Compiling/Testing Games

Tags