Bug Issue: Custom block arguments aren't being pasted


Pages: 1

irock

  • Master Stencyler
  • *
October 15, 2019, 03:01:24 pm
Custom block arguments aren't being pasted after being copied.

b10441

https://youtu.be/Uh0KsDCRrRI


Luyren

  • Master Stencyler
  • *
October 15, 2019, 08:42:01 pm
It's been like this for as long as I can remember, always thought that's how things are and that's it.

I'll point out that the arguments are properly duplicated if you select "duplicate blocks."


irock

  • Master Stencyler
  • *
October 16, 2019, 07:36:48 am
It's been like this for as long as I can remember, always thought that's how things are and that's it.

I'll point out that the arguments are properly duplicated if you select "duplicate blocks."

Oh wow. I guess I only just now noticed it because alt-drag duplication stopped working for me and I had to start copying and pasting. I never realized how infrequently I use copy/paste.


Electric Fruit

  • Subscriber - Stencyl Studio
  • *
October 21, 2019, 03:24:58 am
Recently upgraded to 10441 (from 10321) and copy and paste has changed / broken. Previous build would copy all the blocks in a wrapper but now only one block is copied and pasted at a time.  Is there any other way to copy and paste a whole section of blocks?

« Last Edit: October 21, 2019, 03:26:34 am by Electric Fruit »


Luyren

  • Master Stencyler
  • *
October 21, 2019, 05:20:36 am
Recently upgraded to 10441 (from 10321) and copy and paste has changed / broken. Previous build would copy all the blocks in a wrapper but now only one block is copied and pasted at a time.  Is there any other way to copy and paste a whole section of blocks?
You can now make a selection box on design mode, use that (click and drag the mouse on empty space to create a selection box).


Electric Fruit

  • Subscriber - Stencyl Studio
  • *
October 25, 2019, 01:23:11 am
Thanks - can't believe i missed the addition of click and drag  :)


Justin

  • Master Stencyler
  • *
October 28, 2019, 03:33:42 am
Fixed in b10442.
  • Status changed from New to Resolved
  • Issue Assigned from (none) to Justin


Pages: 1

Details

  • Reported
    October 15, 2019, 03:01:24 pm
  • Updated
    October 28, 2019, 03:33:42 am

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Resolved
  • Priority
    Normal
  • Version
    (none)
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    Justin
  • Category
    Design Mode

Tags