Bug Issue: Application splash screen not rendering correctly.


Pages: 1

DJEmergency

  • Level 2 Stencyler
December 08, 2015, 09:42:19 pm
When you start Stencyl the splash screen renders with a black background and sometimes just shows a block box.

Screenshot: https://www.dropbox.com/s/3m90mytampecfl0/Screen%20Shot%202015-12-09%20at%2012.36.00%20AM.png?dl=0


captaincomic

  • Master Stencyler
  • *
December 22, 2015, 04:47:52 pm
On Mac OS X? (On Windows and Linux the splash image should be square without transparency.) Which version?
  • Status changed from New to Need Info


Issue updated by captaincomic - January 26, 2016, 04:51:51 pm
  • Tags added: abandoned
  • Status changed from Need Info to Closed


DJEmergency

  • Level 2 Stencyler
January 29, 2016, 02:18:16 am
On Mac OS X? (On Windows and Linux the splash image should be square without transparency.) Which version?
Mac OS X latest


Issue updated by captaincomic - January 30, 2016, 06:22:19 am
  • Status changed from Closed to New


Issue updated by captaincomic - January 30, 2016, 06:41:34 am
  • Tags removed: abandoned


DJEmergency

  • Level 2 Stencyler
January 30, 2016, 08:39:01 am
It's been like this since El Capitan was released. I thought maybe someone might have brought the issues up so I guess I was the first to report on it.
« Last Edit: January 30, 2016, 08:39:19 am by DJEmergency »


captaincomic

  • Master Stencyler
  • *
February 07, 2016, 06:43:00 am
Okay, I don't know why transparancy wouldn't be supported anymore. For lack of a better fix, I'll show the square splash screen on Mac too (build 8995).
  • Status changed from New to Resolved


Pages: 1

Details

  • Reported
    December 08, 2015, 09:42:19 pm
  • Updated
    February 07, 2016, 06:43:00 am

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Resolved
  • Priority
    Normal
  • Version
    Stencyl 3.3, 3.3.0, 3.3.1, 3.3.2, Stencyl 3.4, 3.4.0 beta
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    (none)
  • Category
    UI / Workflow

Tags