Bug Issue: Both "push [Actor] [sharpy]..." blocks apply force 1 when you set force 0


Pages: 1

LIBERADO

  • Expert Stencyler
  • *
September 24, 2015, 10:24:56 pm
I am using a number attribute to set a variable force in these blocks, and I can't get a proper mechanics in my game because my actor moves when it shouldn't.

This is due to a bug:

Both "push [Actor] [sharpy] towards..." blocks apply force 1 when the force value is set to 0

Obviously, these blocks should have NO effect when the force value is set to 0

Please, fix it.
« Last Edit: September 24, 2015, 10:41:58 pm by LIBERADO »


LIBERADO

  • Expert Stencyler
  • *
September 24, 2015, 10:41:14 pm
Also, both "push" blocks should apply a reverse force when the force value is set to a negative number.
« Last Edit: September 24, 2015, 11:02:48 pm by LIBERADO »


LIBERADO

  • Expert Stencyler
  • *
September 24, 2015, 10:53:10 pm
Also, both "push" blocks should apply a reverse force when the force value is set to a negative number.
As the "twist" block does.
« Last Edit: September 24, 2015, 11:03:18 pm by LIBERADO »


Issue updated by captaincomic - September 30, 2015, 06:08:35 pm
  • Status changed from New to Confirmed


captaincomic

  • Master Stencyler
  • *
September 30, 2015, 06:22:56 pm
This should be fixed now in build 8710.
  • Status changed from Confirmed to Resolved


LIBERADO

  • Expert Stencyler
  • *
September 30, 2015, 08:16:04 pm
 :) Thanks for fixing it. Reliable and accurate physics is always important.
« Last Edit: September 30, 2015, 08:16:17 pm by LIBERADO »


Issue updated by Jon - September 30, 2015, 11:49:23 pm
  • Status changed from Resolved to Closed


Pages: 1

Details

  • Reported
    September 24, 2015, 10:24:56 pm
  • Updated
    September 30, 2015, 11:49:23 pm

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Closed
  • Priority
    Normal
  • Version
    Stencyl 3.3
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    (none)
  • Category
    Engine

Tags