Bug Issue: Sound Resource drag and drop won't play.


Pages: 1

ensignr

  • Junior Stencyler
November 02, 2016, 05:11:48 am
I'm currently working though Crash Course 2 and tried to follow the instructions for drag and drop importing of the two sound files (mp3) on step 5.

This successfully creates the two sound resources. However on trying to play them using the play button in the "Sound Player" neither will play any audio. Instead the play button remains as a pause as if its continually attempting to play the file (without any sound).

Closing the sound resource tab, re-opening and attempting again changed nothing.

Deleting the resources and drag and drop importing the files again also changed nothing.

Restarting Stencyl and trying again also changed nothing.

However, if I manually add the sound resources and manually "import mp3" both the files play as expected in the "Sound Player"

Running Windows 10 btw.


rob1221

  • Master Stencyler
  • *
February 23, 2017, 07:16:37 am
In b9303 I fixed a similar sound playback bug and I'm assuming it fixed this one too but someone can post an update here if that's not the case.  Marking as resolved.
  • Status changed from New to Resolved


Issue updated by Justin - February 23, 2017, 08:41:08 pm
  • Issue Assigned from (none) to rob1221


Pages: 1

Details

  • Reported
    November 02, 2016, 05:11:48 am
  • Updated
    February 23, 2017, 08:41:08 pm

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Resolved
  • Priority
    Normal
  • Version
    3.4.0 beta4
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    rob1221
  • Category
    UI / Workflow

Tags