Bug Issue: [HTML5] Tileset: wrong index used to display some tiles


Pages: 1

SirAthos

  • Junior Stencyler
March 28, 2017, 10:55:31 am
When testing a scene in HTML, the displayed tiles are wrong. It seems that (for some tiles) the row is off by -1 (e.g. row 6 from the tile set is used, instead of row 7).

The vertical spacing between the tiles is also too large, making part of another tile in the set visible.
Edit: I don't think it's the vertical spacing, since the scene isn't taller than expected. It must be the tile's vertical offset in the tileset.

Tileset:


Scene in the scene editor:


Scene in HTML5 (Chrome browser):


(This works fine when testing for Windows).
« Last Edit: March 28, 2017, 03:10:58 pm by SirAthos »


Issue updated by rob1221 - March 28, 2017, 11:02:46 am
  • Category changed from Tileset Editor to Engine
  • Tags added: html5


Issue updated by SirAthos - March 28, 2017, 12:06:30 pm
  • Issue renamed from "[HTML] Tileset: wrong index used to display some tiles" to "[HTML5] Tileset: wrong index used to display some tiles"


Issue updated by Justin - March 31, 2017, 12:42:23 pm
  • Issue Assigned from (none) to Justin


Justin

  • Master Stencyler
  • *
February 05, 2018, 07:34:38 pm
I haven't noticed anything like this in HTML5 tests with 3.5, so I'll close this.
  • Status changed from New to Closed


Pages: 1

Details

  • Reported
    March 28, 2017, 10:55:31 am
  • Updated
    February 05, 2018, 07:34:38 pm

  • View Status
    Public
  • Type
    Bug
  • Status
    Closed
  • Priority
    Normal
  • Version
    Stencyl 3.4
  • Fixed in
    (none)
  • Assigned to
    Justin
  • Category
    Engine

Tags