Stencyl 3.0 IOS SIMULATOR ISSUE HELP PLEASE

Jon

  • *
  • Posts: 17524
Confirmed as a bug in OpenFL. Apple and their silly, arbitrary moving around of stuff, I bet.
http://www.openfl.org/forums/#!/installation:lime-test-ios-simulator-er

gamegirlxl

  • Posts: 713
Confirmed as a bug in OpenFL. Apple and their silly, arbitrary moving around of stuff, I bet.
http://www.openfl.org/forums/#!/installation:lime-test-ios-simulator-er

I thought that only Microsoft tried to troll software devs (*cougheverybrowserbesidesIEcough*) like this.

rob1221

  • *
  • Posts: 9472
A lot of the delay of 3.0's release can be attributed to Apple I'm sure.  They just love to change things with little regard to backward compatibility.

dripple

  • Posts: 747
Okay, it's still not working. Any updates here?
Sure, my games won't get better with all the new features of Stencyl.
But I do have more fun creating bad ones.


MayazCastle Keeper

Jon

  • *
  • Posts: 17524
This is now fixed in the latest nightly builds. Confirmed by dripple.

phyxinc

  • Posts: 63
Which nightly builds ?  OpenFL ?  Haxe ?

Any info on how/where to install ?

rob1221

  • *
  • Posts: 9472
Nightly builds are only for subscribers, but you can try these steps to fix the problem manually.

Would someone with 7.1 like to check?

1) Download
https://github.com/openfl/lime-tools/blob/e952881d31915be0cb1699750c7d2115ef6c263e/templates/bin/ios-sim?raw=true

2) Place it at:
plaf/haxe/lib/hxtools/1,1,6/templates/bin/

3) Run game in iOS simulator. Should now work.

bobwample

  • Posts: 7
This is now fixed in the latest nightly builds. Confirmed by dripple.

Just setting up my Mac, I received this same message today... any suggestions?

Bob

rob1221

  • *
  • Posts: 9472
Are you using the latest nightly build?

bobwample

  • Posts: 7
Thanks for your quick reply,  I am not sure?  I just downloaded the program on my Mac yesterday? 


bobwample

  • Posts: 7
Thank you very much!

Alaabuen

  • Posts: 1
Nightly builds are only for subscribers, but you can try these steps to fix the problem manually.

Would someone with 7.1 like to check?

1) Download
https://github.com/openfl/lime-tools/blob/e952881d31915be0cb1699750c7d2115ef6c263e/templates/bin/ios-sim?raw=true

2) Place it at:
plaf/haxe/lib/hxtools/1,1,6/templates/bin/

3) Run game in iOS simulator. Should now work.

Worked for me!

Thank you very much!