Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - spolvid

Pages: 1
1
Resolved Questions / Can't compile to native target on OS X Yosemite
« on: October 17, 2014, 11:49:00 pm »
I can build my game for Flash, but when I try to build natively the game fails to be built. I'm thinking this might be caused by recently updating my system to Yosemite, but I didn't try building to native before updating so I'm not sure if that's the issue or not. I've attached my log. Thanks for the help in advance!

EDIT: Turns out my issue was not having command line tools installed. The option to install the tools seems to have been removed from Xcode proper, I had to install directly from the command line as described here: http://osxdaily.com/2014/02/12/install-command-line-tools-mac-os-x/ Hope this helps anyone having the same problem!

2
Old Bugs (1.x/2.x) / Collisions are off by about 1px in 1.1
« on: September 08, 2011, 01:40:07 pm »
Since installing 1.1, the collisions on my player actor are off by one pixel and it seems to glide on the ground a little. This normally wouldn't be a big deal, but the sprite is only 5px high, so it's very noticeable. Trying to adjust the collision box by one pixel makes it sink into the group slightly. Is there anything I can do about this?

3
Windows / Mac / Flash / HTML5 / Avoid (WIP)
« on: August 25, 2011, 11:47:07 pm »
After a long time of not working on my main project, I reasoned that I have never actually gotten a game to the point of completion, and I really ought to make a simple game I can have at a playable state quickly. And then I did, with programmer art galore.

http://www.stencyl.com/game/play/6794

There's a lot more work I want to do on this, but I'd love to get some initial feedback on it.

4
Old Bugs (1.x/2.x) / 1.0.2. broke my game?
« on: July 04, 2011, 12:47:26 am »
When I tried to open my game after downloading 1.0.2, I got an error message which said to upload a zip of my game. I have done so along with a screen shot of the error.

5
Old Bugs (1.x/2.x) / Corrupted project? [SOLUTION GIVEN]
« on: June 06, 2011, 10:05:00 pm »
I was having trouble with the bug mentioned here: http://community.stencyl.com/index.php/topic,1047.0.html so I downloaded the fix that Jon posted. However, this seemed to result in function not found errors on standard blocks like the play sound block, which doesn't really make any sense. Most recently, my main game that I'm working on now refuses to open, but just sits at the loading screen until I quit SW.

Pages: 1