Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - eraser88

Pages: 1
1
Resolved Questions / Re: [SOLVED] Particle System
« on: January 13, 2020, 09:46:48 am »
hi there , is the snow particle demo game still up . i couldnt find it in stencylforge . thanks

2
Shared Resources / Re: Luyren's Miscellaneous Behaviors
« on: January 05, 2020, 04:17:43 pm »
i managed  to get it to work . just chaned the indexes with the exemple provided in the pdf :  true/5/100/30/3/Add/Tint,100/255/30/200

and its working now . thanks a lot man for all the amazing stuff you shared again . you re the best

3
Shared Resources / Re: Luyren's Miscellaneous Behaviors
« on: January 05, 2020, 04:01:32 pm »
Thanks for using my resources! Can you post a screen shot of your After Image behavior page when you attach it to your actor? I made some recent pages (you can see the most recent devlog in the itch.io page), but since I didn't do proper version control, I need to see it to know what exactly is missing.

Either way, it should work with the default values, and I'll take a look at that right away.

Edit: I left "Add" as the default blend mode, and that might simply not show up because of your actor's sprite. You could try setting the blend mode to "Normal." At least that was the hiccup on the default value.

here is the block for the blend modes for after image behavior as well .

4
Shared Resources / Re: Luyren's Miscellaneous Behaviors
« on: January 05, 2020, 03:39:11 pm »
Thanks for using my resources! Can you post a screen shot of your After Image behavior page when you attach it to your actor? I made some recent pages (you can see the most recent devlog in the itch.io page), but since I didn't do proper version control, I need to see it to know what exactly is missing.

Either way, it should work with the default values, and I'll take a look at that right away.



Edit: I left "Add" as the default blend mode, and that might simply not show up because of your actor's sprite. You could try setting the blend mode to "Normal." At least that was the hiccup on the default value.
hi  luyren , please check attached screenshots for more details .  thanks once again for your help .

5
Shared Resources / Re: Luyren's Miscellaneous Behaviors
« on: January 04, 2020, 04:34:11 pm »
first of all , thanks for this amazing share Luyren . i havea a question . i did attach the after image behaviour to an actor (my character) . but i dont see any after image effects even tho the attribute Activate is checked . is it all i gotta do to make it work or should i trigger an event ? . thanks once again for taking the time and effort into making  this .

Pages: 1